Alles over Heren kapper Almere

20 reviews Met een Jimi Hendrixstraat in Almere Stad is Hester’s Knipsalon gevestigd. Hester is altijd op een hoogte betreffende de laatste trends op kappersgebied en doet niks liever dan je het kapsel over je fantaseren te geven.

Op die website mogen daar veel ondernemers vermeld ogen welke behalve plaats Lelystad bestaan gevestigd. Die hoofdharen bedienen vervolgens hoofdhaar diensten aan in gewest Lelystad.

34 reviews Passie vanwege het werkzaamheid staat voor City Hairstyling voorop. Zij knippen jouw hoofdhaar zo dat dit past voor je vrouw. Ze behouden rekening met jouw haarsoort, verschijning betreffende je gelaat, ogen, huid en uiteraard met wat je zelf wilt. Ook niet enkel juist knippen stelt dit team aangaande City Hairstyling gelukkig, jouw moet super gelukkig zijn betreffende het resultaat.

Uw opvatting is vanwege het erg cruciaal. Wegens al uw vragen aan de diensten kan u aanraking opnemen betreffende de klantenservice. Kijk verder even bij de Veelgestelde vragen. Klantenservice

De knipbehandeling is exclusief wassen en drogen. Wensen zijn jouw verder je haren laten wassen en/of drogen? Dat kan! Maak nu websites een afspraak!

Verlangen is jouw salons gadeslaan die nog dichter voor jou in een buurt bestaan? Beperk vervolgens je zoekopdracht via een met de onderstaande plaatsen te kiezen:

Kun jouw nog niet kiezen die opleiding, oefening ofwel cursus jouw wilt volgen? Stel jouw opleidingsvraag via hieronder invulformulier en ontvang persoonlijk advies met opleidingsaanbieders op Springest.

Vanwege elk haartype kan zijn er een verzorgingslijn, waardoor wij zonder moeilijkheden ons geweldige nieuwe look mogen creëren. We gaan voor goede kwaliteit, gecombineerd betreffende een betaalbare prijs. Ben jouw benieuwd? Loop gewoon eens in voor vrijblijvend advies!

Inschrijven Inloggen Voor meer informatie, afspraken en het opvragen van offertes, kan zichzelf tevens snel en veilig via uw Facebook-account opgeven. Na de aanmelding kan u daarnaast inloggen via uw Facebook-account.

Je kunt betreffende afspraakje en zonder afspraak terug vanwege de look die voor je past. Wij nemen graag een tijd een persoonlijk advies voor wij je haar knippen, tinten, onderhouden en stylen.

Opwindend weetje: je ontvangt echt geen spijt betreffende ons ga naar met die salon als je beseft het ze in 2015 en 2016 zijn verkozen tot leukste salon van Almere!

253 reviews Het team over Medely's Haarmode aam de Europalaan here staat voor klaar wegens een hele huisgezin. Jong of oud, man of dame en ongeacht of jouw aan black of Europees hoofdhaar beschikt. Zij beheersen de methodes om allebei een haarsoorten teneinde te toveren naar verleidelijke andere coupes.

Vitaal haar is enorm belangrijk voor een juist en perfect kapsel. Daarom zit All-in Hairstyling met voordeligste haarproducten en bent u dan ook verzekerd van een echt styling raadgeving.

74 reviews Na ons grondige verbouwing is dit pand van Flash Hair nu ons flitsende en eigentijds ingerichte salon. De meemaken hairstylisten popelen om je haarstijl voortreffelijk te machten met je idee en karakter. Ze verwezenlijken dit via echt te luisteren en al hun oefening, stijlgevoel en kundigheid in te zetten om The Looks te verwezenlijken waar je je goed voor voelt.

Wil je louter de punten bijgeknipt hebben, ga jouw voor een nieuwe haarkleur ofwel kan zijn het tijd een compleet nieuwe coupe? We gluren naar jouw haartype, jouw lichaamshouding en de verschijning aangaande jouw gelaat en baseren daar ons raadgeving op. Tezamen met jou ontdekken wij het kapsel dat exact voor je past. Met wanneer uitgangspunt: mooi en gezond hoofdhaar. Wegens onze kleurspecialisaties produceren we ter ondersteuning met genoegen gebruik betreffende Olaplex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *